maart 27, 2017

Over ons

SecuRadar is gezamenlijk ontwikkeld door TriOpSys en vhp human performance.

vhp human performance is gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van werkprocessen- en -omgevingen. Door een optimale afstemming tussen mens, techniek en organisatie, kunnen medewerkers maximaal presteren. Juist binnen zeer complexe werkomgevingen, waar de techniek een overheersende rol speelt én waar van mensen het uiterste gevergd wordt, omdat de consequenties groot zijn als de doelen niet gerealiseerd worden.

TriOpSys is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van mission critical IT-systemen, ofwel bedrijfskritische softwaresystemen die nooit uit mogen vallen. Voorbeelden zijn verkeer- en alarmcentrales (te land, ter zee en in de lucht), berichten- en commandocentrales en meldkamers.

Aanleiding voor de samenwerking

De aanleiding voor de samenwerking is het winnen van de SBIR -aanvraag (Small Business Innovation Research), uitgeschreven door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De gemeenten Den Haag en Rijswijk willen hun informatiepositie in het veiligheidsdomein verstevigen. Door informatie uit verschillende bronnen slim te combineren en te interpreteren, willen deze gemeenten in de toekomst beter in staat zijn om inzicht te krijgen in de veiligheidssituatie in de stad of in een wijk. SecuRadar is de oplossing waarmee deze wens gerealiseerd kan worden.

Meer informatie over het SBIR-traject: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/projecten/securadar.