mei 17, 2017

Nieuws

Politie.nl: Zorgelijke trend overlast verward gedrag

1-3-2018

Recent heeft op politie.nl een bericht gestaan over de stijging van het aantal overlastincidenten waarbij personen met verward gedrag betrokken waren. De politie noemt deze trend zorgelijk: “De oorzaken hiervan zijn lastig te duiden”. Niet met behulp van SecuRadar! De Security Story Telling methodiek van SecuRadar creëert inzicht door betrokkenen vanuit verschillende disciplines bij elkaar te brengen met als doel op zoek te gaan naar de oorzaken van deze stijging. Meer weten over SecuRadar? Bel of mail Remco Reijm, account manager Public Safety & Security (remco.reijm@triopsys.nl of 0346 – 58 17 30).

https://www.politie.nl/nieuws/2018/februari/27/00-zorgelijke-trend-overlast-verward-gedrag.html

 

SecuRadar op expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) 2018

25-2-2018

UITNODIGING! 18 en 19 april presenteren wij, samen met 6 andere bedrijven, het Meldkamerplein op de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC). Meldkamerplein is een uniek samenwerkingsverband tussen 7 bedrijven, allen actief binnen de Meldkamers. Het doel van de samenwerking is het bieden van één kennispartner voor vraagstukken die spelen in Meldkamers, Verkeerscentrales, Control Rooms, etc.

Wij zullen SecuRadar demonstreren op de eRIC en nodigen iedereen van harte uit langs te komen! Inschrijven kan hier.

 

Introductie SecuRadar op CCR Summit succesvol

2-6-2017

Woensdag 31 mei en donderdag 1 juni heeft wederom de jaarlijkse CCR Summit plaatsgevonden, bedoeld voor medewerkers binnen het Public Safety & Security domein. Tijdens deze summit hebben wij SecuRadar gepresenteerd. Rob Timman, algemeen directeur van TriOpSys, en Peter Rasker, business consultant bij vhp human performance, verzorgden een sessie over deze innovatieve manier van werken. De reacties waren enthousiast, zowel tijdens de presentatie als na afloop. Wij bedanken alle bezoekers van de summit en presentatie voor hun komst!

Foto van Rob Timman en Peter Rasker tijdens hun SecuRadar presentatie op de CCR Summit 2017